Iskustvo korištenja Goji Cream

Anna, Brasov.

Dobar dan svima! Drage djevojke i žene, danas sam odlučila podijeliti s vama svoje ne baš ugodno životno iskustvo iz kojeg svaka od vas može uzeti nešto korisno. Ali što je najvažnije, reći ću vam o alatu koji mi je vratio radost i pružio novu sreću u osobnom životu.

goji bobica krema protiv bora - moje iskustvo s Goji kremom

Suprug i ja živimo zajedno 27 godina. Tri predivna odrasla sina, prekrasna kuća, vlastiti mali restoran sa slastičarnicom, u kojem sam, inače, radio kao kuhar i glavni slastičar. Kao što mi se uvijek činilo, život je uspjeh, nema se više o čemu sanjati i s mojim je suprugom sve u redu. Međutim, prije tri godine suprug je iznenada objavio da je upoznao drugu i podnio zahtjev za razvod. Najgore od svega je što je dodao da sam ostario, izgledao sam loše i želio je pored sebe vidjeti mladog i lijepog . . . Općenito, razveli smo se i, kao da nikada nismo bili muž i žena, išli smo svatko svojim putem.

Iskustvo korištenja Goji kreme i moja transformacija

Prije godinu dana ili možda malo više, moj prijatelj iz Bukurešta, nakon što je saznao za moj razvod, preporučio je Goji kremu. Rekla je da je ovo krema koja učinkovito zaglađuje bore i čini kožu 10-15 godina mlađom. I nema potrebe za bilo kakvim operacijama, injekcijama i ostalim stvarima. Nisam imala što izgubiti, kupila sam ovu kremu protiv bora ne gledajući, počela je koristiti.

Sve detaljne informacije i način upotrebe kreme navedeni su na ulošku koji je bio u pakiranju s kremom. Ništa komplicirano. Kao i kod svake druge kreme za lice. Nanesite na očišćenu kožu ujutro i navečer. Jedino što je učinak protiv starenja bio uočljiviji, moja snaha je pokazala i kako pravilno nanositi kremu. Ispada da ako se krema trlja ili trlja, koža se, naprotiv, proteže, gubi svoju čvrstoću i elastičnost. Kremu morate prvo nanijeti na vrhove prstiju, a zatim prijeći cijelim licem, kao da je tapkate prstima.

Šest mjeseci kasnije, moj prijatelj iz Bukurešta ponovno me posjetio. Goji krema premašila je sva njena očekivanja, pa čak i više. Slikala me, usporedila s fotografijom snimljenom na prethodnom sastanku s njom . . .

Goji krema je sretan zaokret u mom životu

iskustvo korištenja Goji kreme protiv bora - osobna fotografija prije i poslije

Izgledam sada zaista 10 godina mlađe. Duboke bore nisu toliko izražajne, izgled je mlađi. Izrez izgleda privlačnije, lice i vrat su zategnutiji. Nisam ni računala na tako pozitivan rezultat. Izražavam duboku zahvalnost svojoj prijateljici Iraidi. Goji krema transformirala je moj izgled. Osjećam se sigurnije nego prije, zaboravio sam na razvod i započeo novi život.

Tog sam ljeta otišao na more u Italiju. Tamo sam upoznala muškarca, on je iz Firence, osam godina mlađi od mene. Sada živimo zajedno. Sljedeće proljeće planiramo putovanje po Europi.

Još uvijek koristim kremu. Jedna cijev traje oko mjesec dana. Cijena je prilično pristupačna, pogotovo ako uzmete u obzir njezinu učinkovitost. Na internetu sam pročitala da ova krema protiv bora ima tako pozitivan rezultat zahvaljujući goji bobicama u svom sastavu. Napravim narudžbu na službenoj web stranici. Dostava je vrlo brza. Treći dan nakon narudžbe preuzimam paket u pošti.

Zaključila sam da je Goji krema zaista učinkovit lijek za uklanjanje bora i znakova starenja na licu. Provjerio sam na vlastitom iskustvu!

Želim ti da izgledaš lijepo i privlačno, imaš sreće u svom osobnom životu i nikad je ne izgubiš. I neka vam Goji krema pomogne u ovome. I upamtite, muškaraca ima milijune, a mi smo tako sami.