Recenzije o Goji Cream

 • Marina
  Izvrsna krema. Savršeno se nosi sa svojim zadatkom. Već više od mjesec dana redovito koristim goji kremu ujutro i navečer. Jako sam zadovoljan aplikacijom! Nestali su podbuhlosti ispod očiju, duboke mimičke bore. Na poslu i kod kuće svi su primijetili kako sam se transformirala i postala privlačnija! Nedavno sam napravila ponovljenu narudžbu kreme, čekam dostavu.
  Goji Cream
 • Nikolina
  Nije mi žao zbog utrošenog novca. Krema se lako nanosi i brzo se upija. Nakon prvog nanošenja činilo se da je koža oživjela. Koristim ga više od šest mjeseci. Nedavno sam fotografirala, uspoređivala prije i nakon korištenja goji kreme. Nema prethodnih izražajnih bora u blizini očiju i na obrazima. Vrat i dekolte su zategnutiji i izgledaju mlađe.
  Goji Cream
 • Tena
  Goji kremu odaberite kao prirodni temelj za šminkanje i za sprečavanje dubokih bora. Nisam se prevario u izboru. Vlaži, njeguje, ujednačava ten, uklanja nedostatke. Kremu koristim svaki dan. Nekoliko mjeseci kasnije primijetio sam da su mimične bore na čelu praktički nestale. Zadovoljan sam rezultatom.
  Goji Cream
 • Ana
  Zaključila sam da je Goji krema izvrsna krema protiv bora po pristupačnoj cijeni. Apsorbira se brzo i dobro. Koža se ne masti, ali istodobno nije suha. Krema vlaži, zateže, uklanja i sprječava stvaranje bora. Nakon nanošenja nema osjećaja nepropusnosti. Ugodne arome. Preporuči!
  Goji Cream
 • Maja
  Skrenula sam pozornost na Goji kremu na preporuku kozmetologa. Upotreba nije razočarala. Naprotiv, premašila je sva očekivanja. Prije ste istodobno morali koristiti više alata. Goji krema kombinira sve što mi treba - njegu konture očiju, bazu za šminku, jutarnju hidratantnu kremu i obnavljajuću večernju kremu za lice.
  Goji Cream
Korisnička ocijena Goji Cream
4
30