Goji krema od bobica

Goji Cream u Bolu Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Izvornu Goji kremu možete dobiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako kupiti po cijeni s popustom u Bolu

Za uspješnu kupnju po sniženoj cijeni morate unijeti svoje kontakte u obrazac za narudžbu u obliku mrežne narudžbe na službenoj web stranici. Pričekajte povratne informacije i razjasnite detalje narudžbe s vama te dogovorite dostavu na adresu. U roku od jednog sata, upravitelj će nazvati navedeni broj, pojasniti detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Plaćanje tek nakon primitka paketa pouzećem poštom ili kurirom.

Kako kupiti u Bolu Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac ako želite kupiti kremu za promociju u Bolu

Tek sada možete naručiti s 50% popusta. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. Ispunjavate prijavu na web mjestu, a u praznim poljima naznačujete svoje ime i telefonski broj
  2. pričekajte da poziv operatera pojasni detalje dostave
  3. za 2-7 dana primite paket i platite ga u Bolu

Napominjemo da trošak dostave ovisi o gradu, plaćate tek nakon primitka paketa od kurira ili poštom. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu za preuzimanje (poštanski broj, Hrvatska, Bol, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.

Recenzije o Goji Cream u Bolu

  • Tena
    Goji kremu odaberite kao prirodni temelj za šminkanje i za sprečavanje dubokih bora. Nisam se prevario u izboru. Vlaži, njeguje, ujednačava ten, uklanja nedostatke. Kremu koristim svaki dan. Nekoliko mjeseci kasnije primijetio sam da su mimične bore na čelu praktički nestale. Zadovoljan sam rezultatom.
    Goji Cream