Goji krema od bobica

Goji Cream u Zagrebu Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Originalnu Goji kremu možete kupiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako kupiti po najpovoljnijoj cijeni u Zagrebu

Za one koji žele dobiti najbolju cijenu, navedite svoj broj telefona i ime u obrascu za narudžbu u mrežnom obrascu za narudžbu na službenoj web stranici. Pričekajte da povratne informacije odgovore na sva pitanja i dogovorimo dostavu na adresu koju ste naveli. I u roku od sat vremena nazvat će vas menadžer tvrtke, navesti detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda od 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši pouzećem na paketu.

Kako kupiti u Zagrebu Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac ako želite naručiti kremu za promociju u Zagrebu

Promocija je ograničena. Požurite s narudžbom s popustom od 50%. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. ispunite jednostavan obrazac za narudžbu na web mjestu, naznačujući svoje ime i telefonski broj u praznim poljima
  2. naš upravitelj kontaktirat će vas kako bi potvrdio narudžbu radi pojašnjenja detalja isporuke
  3. za 2-7 dana primite paket i platite ga u Zagrebu

Imajte na umu da se točni troškovi slanja paketa putem kurira na vašu adresu mogu razlikovati od ostalih gradova, a plaćate tek nakon što paket primite od kurira ili poštom. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu računa (poštanski broj, Hrvatska, Zagreb, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.