Goji krema od bobica

Goji Cream u Rijeci Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Originalnu Goji kremu možete kupiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako naručiti po službenoj cijeni u Rijeci

Možete kupiti po službenoj cijeni, ostaviti zahtjev putem obrasca za narudžbu, naznačiti svoj broj telefona i ime u mrežnom obrascu za narudžbu na službenoj web stranici. Pričekajte povratne informacije i odgovorite na svoja pitanja. I u roku od sat vremena nazvat će vas menadžer tvrtke, navesti detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Paket možete preuzeti u pošti ili će vam ga kurir dostaviti kući. Plaćanje nakon primanja na ruke.

Kako kupiti u Rijeci Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac ako želite naručiti kremu za promociju u Rijeci

Promocija! Kupite 50%. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. ispunite jednostavan obrazac za narudžbu na web mjestu, naznačujući svoje ime i telefonski broj u praznim poljima
  2. pričekajte da poziv operatera pojasni detalje dostave
  3. naručite od vas za 2-7 dana! Dostava poštom ili kurirom 1-3 dana u Rijeci

Napominjemo da točna cijena slanja paketa ovisi o gradu, plaćanju narudžbe poštom. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu prijema (poštanski broj, Hrvatska, Rijeka, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.