Goji krema od bobica

Goji Cream u Splitu Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Izvornu Goji kremu možete naručiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako kupiti po najpovoljnijoj cijeni u Splitu

Da biste naručili po najboljoj cijeni pomoću obrasca za narudžbu, unesite svoj telefonski broj i ime u mrežni obrazac za narudžbu na službenoj web stranici. Pričekajte povratne informacije kako bi vas savjetovali i dogovorite dostavu. U roku od jednog sata, upravitelj će nazvati navedeni broj, pojasniti detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Plaćanje tek nakon primitka paketa pouzećem poštom ili kurirom.

Kako kupiti u Splitu Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac Kremu možete kupiti na promociji u Splitu

Tek sada možete naručiti s 50% popusta. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. izvršite trenutnu narudžbu po sniženoj cijeni unosom svog imena i telefonskog broja u prazna polja
  2. odaberite način isporuke od zaposlenika tvrtke kako biste pojasnili detalje o isporuci
  3. naručite od vas za 2-7 dana! Dostava poštom ili kurirom 1-3 dana u Splitu

Napominjemo da trošak dostave ovisi o udaljenosti od grada, a narudžbu platite tek nakon primitka paketa. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu prijema (poštanski broj, Hrvatska, Podjela, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.