Goji krema od bobica

Goji Cream u Osijeku Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Izvornu Goji kremu možete dobiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako je dobiti po stvarnoj cijeni u Osijeku

Za mogući račun po stvarnoj cijeni jednostavno navedite telefonski broj za kontakt i svoje ime u mrežnom obrascu za narudžbu na službenoj web stranici. Pričekajte povratne informacije kako biste dogovorili dostavu i savjetovali se o prijavi. Sat vremena kasnije nazvat će menadžer tvrtke kako bi pojasnio detalje dostave, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Platite samo nakon primitka dostave poštom ili kurirom.

Kako kupiti u Osijeku Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac ako želite dobiti kremu za promociju u Osijeku

Promocija! Kupite 50%. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

 1. Ispunjavate prijavu na web mjestu, a u praznim poljima naznačujete svoje ime i telefonski broj
 2. pričekajte poziv upravitelja da pojasni detalje dostave
 3. za 2-7 dana primite paket i platite ga u Osijeku

Imajte na umu da se troškovi slanja paketa putem kurira mogu razlikovati ovisno o udaljenosti od grada, a narudžbu platite tek nakon primitka paketa. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu prijema (poštanski broj, Hrvatska, Osijek, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.

Recenzije o Goji Cream u Osijeku

 • Marina
  Izvrsna krema. Savršeno se nosi sa svojim zadatkom. Već više od mjesec dana redovito koristim goji kremu ujutro i navečer. Jako sam zadovoljan aplikacijom! Nestali su podbuhlosti ispod očiju, duboke mimičke bore. Na poslu i kod kuće svi su primijetili kako sam se transformirala i postala privlačnija! Nedavno sam napravila ponovljenu narudžbu kreme, čekam dostavu.
  Goji Cream
 • Maja
  Skrenula sam pozornost na Goji kremu na preporuku kozmetologa. Upotreba nije razočarala. Naprotiv, premašila je sva očekivanja. Prije ste istodobno morali koristiti više alata. Goji krema kombinira sve što mi treba - njegu konture očiju, bazu za šminku, jutarnju hidratantnu kremu i obnavljajuću večernju kremu za lice.
  Goji Cream