Goji krema od bobica

Goji Cream u Bazenu Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Izvornu Goji kremu možete kupiti samo putem službene web stranice proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako dobiti pola cijene u Bazenu

Ako želite dobiti upola manju cijenu, morate ispuniti svoje ime i broj telefona u mrežnom obrascu za narudžbu na službenoj web stranici u obrascu za narudžbu. Pričekajte povratne informacije i savjetujte vas. I u roku od 1 sata predstavnik tvrtke nazvat će vaš telefon, navesti detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda od 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Plaćanje tek nakon primitka paketa pouzećem poštom ili kurirom.

Kako kupiti u Bazenu Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac Možete naručiti kremu za promociju u Bazenu

Naručite s popustom od 50%. Uvjeti promocije su ograničeni. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. ostavite zahtjev na web mjestu putem obrasca za narudžbu, navodeći svoje ime i telefonski broj u praznim poljima
  2. odaberite način isporuke od zaposlenika tvrtke kako biste pojasnili detalje o isporuci
  3. u roku od 2-7 dana platite narudžbu nakon primitka poštom ili kurirom u Bazenu

Napominjemo da cijena slanja paketa ovisi o udaljenosti od grada, plaćanju narudžbe poštom. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu prijema (poštanski broj, Hrvatska, Bazen, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.

Recenzije o Goji Cream u Bazenu

  • Nikolina
    Nije mi žao zbog utrošenog novca. Krema se lako nanosi i brzo se upija. Nakon prvog nanošenja činilo se da je koža oživjela. Koristim ga više od šest mjeseci. Nedavno sam fotografirala, uspoređivala prije i nakon korištenja goji kreme. Nema prethodnih izražajnih bora u blizini očiju i na obrazima. Vrat i dekolte su zategnutiji i izgledaju mlađe.
    Goji Cream