Goji krema od bobica

Goji Cream u Zadru Hrvatska

Krema Goji Cream
180Kn360Kn
430

Naručiti Goji Cream

Popust -50%

Izvornu Goji kremu možete naručiti samo putem službenog web mjesta proizvoda. Čuvajte se krivotvorenih proizvoda na web lokacijama trećih strana!

Prava Goji krema - kako doći do povoljne cijene u Zadru

Da biste postigli povoljnu cijenu, svoje kontakte morate unijeti u obrazac za narudžbu u obliku mrežne narudžbe na službenoj web stranici. Pričekajte povratne informacije kako bi pojasnili vašu narudžbu i dogovorili dostavu na vašu adresu. U roku od sat vremena, upravitelj će vas kontaktirati kako bi pojasnio detalje isporuke, vrijeme primanja kreme.

Lijep bonus! Popust -50% na početnu cijenu proizvoda 180Kn. Vrijedi u cijeloj zemlji - Hrvatskoj.

Nema plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši pouzećem na paketu.

Kako kupiti u Zadru Goji Cream

Goji krema inovativna je krema protiv bora na bazi ekstrakta goji bobica. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Univerzalni - za lice, područje oko očiju i dekoltea. Volumen jednog pakiranja je 50 ml.

Cijena 180Kn - ispunite obrazac za kupnju kreme na promociji u Zadru

Kupite uz popust od 50%. Uvjeti promocije su ograničeni. Vrijedi u Hrvatskoj za narudžbe putem službene web stranice. Vrlo je jednostavno naručiti kremu pomoću posebnog obrasca na web stranici:

  1. Ostavite zahtjev na web mjestu, navodeći svoje ime i telefonski broj u praznim poljima
  2. naš upravitelj kontaktirat će vas kako bi potvrdio narudžbu radi pojašnjenja detalja isporuke
  3. za 2-7 dana provjerite paket u pošti i tek onda platite kremu u Zadru

Napominjemo da troškovi slanja paketa ovise o gradu, narudžbu platite nakon što je primite poštom. Prilikom potvrde narudžbe navedite punu adresu računa (poštanski broj, Hrvatska, Zadar, ulica, kućni broj).

Goji krema trenutno vlaži i ujednačava tonus. Može se koristiti kao baza za šminkanje. Redovita uporaba djeluje protiv starenja. Ublažava natečenost i umor pod očima, zaglađuje bore i sprječava njihov izgled.

Recenzije o Goji Cream u Zadru

  • Ana
    Zaključila sam da je Goji krema izvrsna krema protiv bora po pristupačnoj cijeni. Apsorbira se brzo i dobro. Koža se ne masti, ali istodobno nije suha. Krema vlaži, zateže, uklanja i sprječava stvaranje bora. Nakon nanošenja nema osjećaja nepropusnosti. Ugodne arome. Preporuči!
    Goji Cream