Upute za korištenje Goji Cream

Goji krema - opće informacije i karakteristike

Tip alata:

krema za lice

Volumen:

50 ml / 1 pakiranje

Primjena:

za vanjsku upotrebu

Svrha:

protiv bora

Glavni tim:

ekstrakt goji bobica,

sjeme grožđa i ulje jojobe

Goji krema krema je protiv bora koja se temelji na prirodnim sastojcima biljnog podrijetla. Dizajniran za djevojčice i žene u dobi od 22 i više godina (bez ograničenja). Za lice, područje oko očiju, vrat i dekolte. Pospješuje regeneraciju stanica kože, ispunjava energijom i uklanja znakove umora, učinkovito se bori protiv bora i blokira njihov izgled, vraća elastičnost. Sastav ne uključuje sulfate. Visoka kvaliteta kreme potvrđena je međunarodnim certifikatom o sukladnosti, a njezinu učinkovitost potvrđuju pozitivni rezultati kliničkih studija i brojni pregledi potrošača.

Krema protiv bora - indikacije za upotrebu:

 • duboke dobne bore i gubitak čvrstoće kože
 • staračke pjege, neujednačen ton kože, proširene pore
 • oponašaju bore blizu očiju, na obrazima, na čelu i na nosnom nosu
 • osip na licu, miteseri, akne, upale
 • osjećaj zategnutosti, suhoće, dehidracije
 • opušteni kapci, sindrom umornog oka
 • opuštena koža na vratu, bradi, dekolteu
 • pojačan rad lojnih žlijezda - masna koža.

Osim navedenih razloga, ova je krema savršena ultra lagana baza za šminkanje. Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, pogodan je za sve tipove kože. Suha, masna, normalna ili mješovita - Goji krema podjednako je korisna za svaku djevojku i ženu bilo koje dobi.

Važno znati! Samo pravilna primjena kreme ima najpozitivniji rezultat. Uz svako pakiranje kreme nalaze se upute o načinu upotrebe, informacije o kontraindikacijama. Proizvođač preporučuje da se s njim upoznate prije prve uporabe.

Upute o korištenju Goji kreme - preporuke, kontraindikacije

Primjena kreme protiv bora - samo na prvi pogled izgleda kao jednostavan postupak koji ne zahtijeva nikakve vještine. Međutim, ako želite postići značajan rezultat u najkraćem mogućem roku, bolje je svladati nekoliko osnovnih vještina i pravila nanošenja kreme na lice:

upute o pravilnoj primjeni Goji kreme protiv bora s goji bobicama
 • Očistite kožu od kozmetike i drugih nečistoća. Ne brišite lice na suho - kroz malo vlažno lice krema se puno brže upije i aktivira
 • Stisnite grašak kreme na kažiprst i srednji prst, pričekajte nekoliko sekundi da se krema lagano zagrije na tjelesnoj temperaturi
 • Zatim lagano tapkajući s dva prsta prijeđite preko cijele kože lica. Morate započeti s čelom, zatim kožom oko očiju, nosa i obraza. Dalje brada, vrat i dekolte. Tako ćete biti poput zabijanja kreme u kožu bez istezanja.
 • Nakon nanošenja kreme treba pričekati 15 minuta ujutro, 1, 5 sata prije odlaska u krevet. Obrišite ostatak kreme suhom salvetom.

Obratite pažnju na sliku. Strelice pokazuju ispravan smjer nanošenja kreme protiv bora i ostalih dobnih promjena.

Nema kontraindikacija za Goji kremu. Iznimka je rijetka individualna netolerancija na jednu od komponenti u kremi.

Budite oprezni! Čuvajte se krivotvorenja. Originalnu kremu u Hrvatskoj možete kupiti samo na službenim stranicama.